Ecosol admet que s’han vist obligats a ajornar la programació completa del Cafè-teatre del Coro

Les noves mesures decretades pel PROCICAT van comportar la suspensió de tots els actes culturals de Catalunya. D’aquesta manera, les entitats culturals d’arreu del territori estan intentant reprogramar els seus actes, fer-los de manera telemàtica o suspendre’ls de manera definitiva. 

Ecosol, l’empresa d’economia solidària de Càritas i organitzadora dels actes culturals a la cafeteria del Coro, s’ha vist obligada a suspendre tota l’activitat prevista pels pròxims mesos. La tècnica d’Ecosol i responsable del projecte del cafè-teatre del Coro, Irene Varela, explica que al principi anaven dia a dia però han hagut de prendre una decisió contundent.

Des de l’entitat confien en poder reprogramar els actes previstos a la cafeteria, i estan en contacte amb els artistes per dur-ho a terme. Irene Varela es mostra optimista en poder recuperar l’activitat cultural del cafè-teatre del Coro quan la situació es normalitzi.

Des d’Ecosol reconeixen que els actes programats havien tingut una bona rebuda, i comptaven amb un nombre considerable d’inscripcions per assistir-hi.

 

Imatge: Ecosol