L’Ajuntament de Sarrià de Ter, nominat als premis ARC per la celebració de la Festa Major 2020

L’Associació de Representants de Catalunya ha fet pública la llista de nominats als premis ARC que es celebren cada any. Per aquest 2020, la indústria musical del directe ha nominat l’Ajuntament de Sarrià de Ter dins la categoria de Reconeixement a la iniciativa de festes majors, per la celebració de la programació prevista abans de la pandèmia amb tots els protocols de seguretat estipulats.

L’Ajuntament de Sarrià comparteix categoria amb els consistoris de Barcelona i Platja d’Aro, també per la celebració de les seves festes majors. El regidor de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Jordi Estefanell, es mostra molt content per la nominació i el reconeixement a la feina feta.

La celebració de la Festa Major de Sarrià de Ter 2020 va ser una aposta per la cultura davant la pandèmia, i es va celebrar sense incidents, respectant les mesures de prevenció i apel·lant a la “Cultura segura”. Jordi Estefanell vol agraïr als voluntaris la feina feta per tirar endavant la Festa Major d’aquest any.

Els premis ARC d’aquest any s’han centrat en visibilitzar les entitats que han fet possible la celebració d’actes culturals durant la pandèmia. La gala tindrà lloc el pròxim dilluns 30 de novembre a les set de la tarda a la Sala Barts de Barcelona.