Demà s’estrena a Girona Eclosió-Mutació, la nova exposició d’Edgar Massegú

D’aquesta manera presenta l’artista sarrianenc la seva nova obra, que segueix el fil de l’exposició Eclosió cíclica, una crítica al ciclisme elitista de Girona, estrenada el mes passat. Edgar Massegú pretén provocar un diàleg amb l’espectador a través de les seves peces, amb un rerefons social que defensa la natura. La comissària de la mostra, Glòria Polls, explica el missatge que vol transmetre l’artista a través d’aquesta nova obra.

L’espectador trobarà al voltant de vint peces relacionades entre sí que tocaran diversos aspectes de la societat, entre ells, les restriccions a l’àmbit de la cultura anunciades pel PROCICAT. Edgar Massegú explica què podrà trobar la gent a la seva nova exposició.

Un dels temes que tractarà la mostra és l’impacte mediambiental provocat pels humans. Per això, l’artista posa l’exemple dels baobabs, arbres propis de les sabanes africanes, i l’efecte de la fabricació de plàstic en tota l’Àfrica Occidental. Són declaracions d’Edgar Massegú.

Demà, dissabte 14, s’obrirà l’exposició al carrer Mercaders número 7 de Girona, però no es podrà celebrar una inauguració fins que les mesures de prevenció de la Covid-19 ho permetin.

 

Imatge: Abracadabras