Demà, dijous 3 de desembre, tornen Les Nits al Coro a Sarrià de Ter amb l’espectacle humorístic “Brossa”

Tornen aquesta setmana les nits d’espectacle al Cafè-Teatre del Coro, a Sarrià de Ter. Ho fan després d’algunes setmanes sense actes culturals arreu del país, anul·lades per les restriccions sanitàries anunciades pel PROCICAT. Ara, amb el començament de la desescalada, es poden reprendre sempre respectant les mesures de prevenció del virus i els horaris marcats pel toc de queda.

La companyia H6clown serà l’encarregada de tornar els espectacles a l’escenari del Coro amb l’actuació “Brossa”. Serà una actuació d’humor gestual sobre una persona sense sostre que es veu obligada a viure al carrer. El responsable de H6clown i actor de l’obra, Raúl Martínez, explica en què consisteix “Brossa”.

Les obres de Les nits al Coro formen part de la Xarxa gironina de cafè-teatre. Per la represa han optat per un espectacle humorístic, que serveixi també per tractar la situació de pandèmia amb una mica de bon humor. Raúl Martínez descriu les intencions que tenen des de la companyia amb l’espectacle de demà.

Demà també s’estrena un nou horari, serà a partir de dos quarts de nou del vespre. El preu d’entrada és de 4 euros i l’aforament serà limitat, qui hi vulgui assistir s’haurà d’inscriure al correu electrònic This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Imatge: Ajuntament de Sarrià de Ter