L’autor sarrianenc Quim Corominas es mostra molt content per la rebuda de l’exposició “Corominas, 50 anys d’art”

Quim Corominas va estrenar el passat mes d’octubre una retrospectiva als seus 50 anys de carrera artística amb una mostra de més de 150 peces que viatja per les diferents etapes de l’autor de Sarrià de Ter. L’exposició ha rebut nombroses visites durant aquestes setmanes, i l’artista Quim Corominas es mostra molt content per l’èxit que ha tingut la seva mostra.

L’obra es divideix en etapes, tot i que hi ha un fil que les uneix totes i converteix l’exposició en una evolució. Quim Corominas afegeix que no pot destacar una única etapa, ja que totes formen part d’un mateix procés. Així i tot, Corominas reconeix que 50 anys d’art donen per molt, i hi ha diferències evidents entre les seves primeres obres, al voltant dels anys 70, i les seves pintures més recents.

Sarrià de Ter també juga un paper important dins l’exposició. L’autor admet que la seva infància jugant als carrers del municipi ha tingut influència en aquesta obra.

L’exposició estava oberta fins el passat 5 de desembre, però s’ha prorrogat la seva mostra a la segona planta de la Casa de Cultura de Girona dins la Fundació Fita i també una petita mostra a la Casa Masó fins el pròxim 15 de gener.