La Biblioteca Emília Xargay celebra el seu 10è aniversari

La Biblioteca Emília Xargay va celebrar aquest passat dissabte 12 de desembre 10 anys de la seva ubicació actual. Des del centre es mostren molt satisfetes per la feina feta durant aquests 10 anys, i esperen que en puguin ser 10 més. Agraeixen també el suport dels veïns i veïnes de Sarrià, que els han mostrat la seva companyia i confiança durant aquesta dècada.

La biblioteca ha format part de l’àmbit social i cultural de Sarrià de Ter durant aquests 10 anys, a través d’activitats per a tots el públics. També han treballat amb les diferents entitats del municipi, apropant-se a la població sarrianenca el màxim possible. La directora de la Biblioteca Emília Xargay, Anna Sala, celebra aquests 10 anys i espera seguir treballant, com a mínim, 10 anys més.

El centre ha pogut mantenir els seus serveis oberts durant gran part de la pandèmia, tot i que en diversos moments s’ha hagut de suspendre l’activitat presencial per la telemàtica. Anna Sala preveu que el futur passa per la digitalització dels llibres, i des del centre treballaran perquè la Biblioteca Emília Xargay segueixi com a referent social i cultural de Sarrià de Ter.

Des del centre consideren que han aconseguit fer-se presents a la vida del sarrianencs i sarrianenques amb moltes ganes i molt treball durant aquests deu anys. Per això, agraeixen a la població de Sarrià la seva ajuda i la seva disposició.

 

Imatge: Biblioteca Emília Xargay