Las Loopes, nou espectacle de “Les Nits del Coro” d’aquesta nit

La companyia Las Loopes representaran el seu concert-xou techno d’humor, avui a partir de dos quarts de nou del vespre, en el que serà l’últim espectacle de “Les Nits del Coro” d’aquest 2020. Els espectacles, inclosos dins la Xarxa Gironina de Cafè teatre, es reprendran a partir del gener del 2021 si la situació sanitària ho permet.

Las Loopes és un concert-xou amb tres actors, amb passat clown, que repassa les seves experiències i la visió que tenen sobre la vida. El responsable de la companyia Las Loopes, Carlos Pérez, destaca el to humorístic que sempre tenen les seves representacions, i el que es trobaran els assistents d’aquesta nit al Coro.

L’obra va més enllà d’un espectacle teatral o un concert, i busca la diversió de la gent a través de la música techno i els seus tocs d’humor. Las Loopes ofereixen un espectacle molt dinàmic, ple de llums, ritme, xou i actuació. Carlos Pérez explica que fins i tot en els entreactes la gent assistent trobarà escenes i moments del xou, que es basen també en un mateix fil narratiu.

L’aforament serà limitat, cal inscripció prèvia i el preu de l’entrada és de 4 euros. Aquest serà l’últim espectacle de “Les Nits del Coro” d’un 2020 amb moltes cancel·lacions i ajornaments.

 

Imatge: Ajuntament de Sarrià de Ter