Edgar Massegú inaugura la seva nova exposició “Eclosió-mutació”

L’artista sarrianenc, Edgar Massegú, va estrenar ja fa més d’un mes la segona entrega de la seva sèrie d’exposicions, titulada “Eclosió cíclica”. “Eclosió-Mutació” és el segon plat d’una trilogia que acabarà amb una exposició al mig del bosc. La mostra, però, no es va poder inaugurar en la seva obertura, així que es celebrarà l’acte d’inauguració demà dissabte 19.

“Eclosió-Mutació” està exposada a Ferrocalent, de Girona, i compta amb un recull d’obres relacionades amb el medi ambient, però també va acompanyada del toc rústic dels ferros de Ferrocalent. La comissària de l’exposició, Glòria Polls, explica què s’hi pot trobar a l’exposició d’Edgar Massegú.

L’artista es va veure obligat a ajornar la inauguració per les restriccions sanitàries de la Covid-19, i no s’ha pogut programar fins aquesta setmana. Glòria Polls detalla com serà l’acte d’inauguració de la mostra i quins artistes hi participaran.

La mostra es pot veure des del 14 de novembre i s’ampliarà fins el 23 de gener del 2021. La inauguració serà demà, dissabte 19, a partir de les 7 de la tarda a la plaça Mercaders de Girona. 

 

Imatge: Abracadabras