Sarrià de Ter dona la benvinguda al Nadal amb una festa infantil molt ben rebuda

La Festa familiar de benvinguda al Nadal es va celebrar ahir diumenge a la tarda a la pista de La Cooperativa de Sarrià de Ter. Es van dur a terme dos passis del grup infantil El Pot Petit, més una projecció d’un mapping a la façana de l’edifici de La Cooperativa.

El Pot Petit va ser el grup estrella de la festa, que es va veure ajornada el passat mes de novembre per condicions meteorològiques. El regidor de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Jordi Estefanell, celebra haver comptat amb un grup infantil tan conegut per donar la benvinguda al Nadal.

Des de l’Ajuntament consideren que la festa va ser un èxit, i els assistents van respectar de manera exemplar els protocols de seguretat i prevenció de Covid-19. Jordi Estefanell explica que es van haver de fer dos passis de concert davant el gran nombre d’inscripcions rebudes.

El consistori creu que els nens i nenes de Sarrià de Ter mereixien una tarda com la d’ahir, i van agrair el comportament de tots i totes durant aquests mesos de confinament i pandèmia.

 

Imatge: Narcís Fajula