Els joves de Sant Julià de Ramis feliciten les festes amb la nadala “Tornarem a començar”

 

L’Àrea de Joventut de Sant Julià de Ramis va engegar la iniciativa d’escriure i cantar una nadala amb la temàtica del municipi, per apropar Nadal a les cases dels veïns i veïnes en un any complicat per la pandèmia de la Covid-19. En la cançó hi han participat diversos joves músics del poble, i han gravat també un videoclip.

La cançó, escrita i cantada pels mateixos joves, vol acostar als veïns i veïnes del poble un desig de solidaritat i d’esperança per aquest Nadal i el començament del 2021. El regidor de Joventut de l’Ajuntament de Sant Julià de Ramis, Marc Sayols, explica el missatge que es vol enviar amb la nadala “Tornarem a començar”.

La iniciativa va sorgir de la vetllada jove d’aquest any, on es van posar en comú els joves músics del poble. La nadala es basa en la cançó “Quan somrius” de Josep Tió, però els joves van escriure una lletra diferent pròpia de Sant Julià de Ramis. Marc Sayols explica com es va engegar el projecte.

En el videoclip hi apareixen diversos punts de Sant Julià, per promocionar el poble i el seu entorn, més enllà dels protagonistes de la nadala.

 

Imatge: Ajuntament de Sant Julià de Ramis