Projecte Mau i l’Ajuntament de Sarrià de Ter presenten “Christmas Sarrià”, un concert de Nadal en col·laboració amb La Marató de TV3

Sarrià de Ter tindrà aquest diumenge 27 de desembre un concert de Nadal, amb actuacions de Projecte Mau, impulsors de la iniciativa, Madame Mustash, Ramon Barr i Somattruites. La intenció del concert és destinar els ingressos obtinguts a través del format de taquilla inversa a l’edició d’aquest any de La Marató de TV3, que recull fons per investigar la Covid-19.

El concert és de música d’autor, i tot i que la temàtica dels artistes i les cançons no serà de Nadal, es va decidir programar-lo durant aquestes dates. El cantautor Jordi “Mau”, de Projecte Mau, explica en què consistirà el concert i com es va organitzar amb l’Ajuntament de Sarrià de Ter.

La iniciativa va sorgir arrel de les sessions de Micro obert que es celebren de manera habitual al Cafè teatre del Coro i amb la disposició de diversos artistes de Sarrià de Ter. Projecte Mau va introduir la música d’autor a Sarrià a través de diversos projectes, però la pandèmia va obligar a ajornar i anul·lar la majoria d’actes. Jordi “Mau” lamenta el paper atorgat a la cultura durant aquests mesos, i proclama la Cultura Segura.

Per assistir al concert cal inscripció prèvia, que es pot fer a través d’un enllaç a la bio de l’Instagram @projecte_mau o, en el cas d’algun problema tècnic, també es pot fer a través d’un missatge per la mateixa xarxa social o enviant un correu a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

El concert es celebrarà aquest diumenge a partir de les sis de la tarda al teatre del centre-espai d’Arts Escèniques de Sarrià de Ter.