El concert solidari “Christmas Sarrià”, celebrat ahir amb una molt bona rebuda

El concert, organitzat per Projecte Mau i l’Ajuntament de Sarrià de Ter, va comptar amb les actuacions del propi Projecte Mau, Madamme Mustash, Ramon Barr i Somiattruites. L’objectiu de l’espectacle era recaptar fons per La Marató de TV3, a través del format de taquilla inversa, on cada assistent donava la quantitat que creia oportuna.

Hi van assistir al voltant d’una quarantena de persones, inscrites prèviament i complint totes les mesures de seguretat estipulades. El cantautor sarrianenc Jordi “Mau”, de Projecte Mau, es mostra molt satisfet per la celebració del concert i l’acollida rebuda pel públic assistent i pel poble de Sarrià de Ter.

Els artistes esperaven amb moltes ganes el concert d’ahir, diumenge 27, després d’un temps sense poder pujar damunt els escenaris. Jordi “Mau” reconeix que el nivell musical va ser molt elevat, i espera que es puguin celebrar més funcions d’aquest mateix estil.

Es van recaptar al voltant de 300 euros, des de l’organització es mostren molt contents per la rebuda i la col·laboració de la gent abans, durant i després del concert.

 

Imatge: Narcís Fajula