El Festival In-Somni adaptarà els seus horaris per celebrar tots els concerts amb el toc de queda vigent

El Festival In-Somni va anunciar el cartell per l’edició d’aquest 2021 fa unes setmanes, amb artistes de la talla d’Anier, Grises o Doble & Hug Sound. En la publicació del cartell van reconèixer, però, que en cas d’un augment de les restriccions el festival es traslladaria al mes de setembre, tal com ja es va fer el 2020.

Una de les mesures que més afecta la celebració de l’In-Somni és el toc de queda nocturn, ja que la intenció de l’organització era programar concerts entre les sis de la tarda i les dues de la matinada. El festival ha anunciat ara que adaptarà els seus horaris per celebrar tots els seus concerts sense incomplir cap restricció del Procicat.

De fet, el director del festival In-Somni, Jaume Massaguer, ja va anunciar que es plantejaven incorporar noves mesures a banda de les estipulades pel govern.

El cartell de l’edició d’aquest any encara no està complet, i durant les pròximes setmanes s’aniran anunciant els artistes restants de cares al cap de setmana del 14 i 15 de maig. Jaume Massaguer explicava que es va apostar per recuperar alguns artistes de l’edició passada que no van poder celebrar el seu concert per la pandèmia.

Els nous horaris dels concerts es confirmaran en els pròxims dies, però una de les opcions seria començar el festival a les 4 de la tarda i allargar-lo fins les 10 del vespre.

 

Imatge: Festival In-Somni