Sarrià de Ter no preveu organitzar actes durant la Setmana Santa

Sarrià de Ter viurà una segona Setmana Santa atípica després de passar la del 2020 en ple confinament domiciliari per la pandèmia de la Covid-19. L’Ajuntament ha anunciat que aquest 2021 no es preveuen actes al voltant de la celebració de Setmana Santa, més enllà dels que pugui organitzar l’Església.

Les processons i passos estan prohibits durant aquesta Setmana Santa, que va començar ahir amb el diumenge de rams. D’aquesta manera, els municipis de l’entorn, com Girona tampoc organitzaran grans actes al voltant de les jornades de Pasqua. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, reconeixia al programa “L’Alcalde respon” de divendres passat que Sarrià no preveu activitats durant aquestes dates.

Des del consistori apelen també a la responsabilitat ciutadana durant aquestes vacances, per controlar l’índex de rebrot de Covid. Narcís Fajula agraeix també el comportament de la població davant les restriccions del Procicat.

Sarrià de Ter preveu algunes activitats per Sant Jordi, entre elles l’XI concurs de punt de llibre de la Biblioteca Emília Xargay.

 

Imatge: Viquipèdia