Torna el cicle de teatre familiar al Centre-Espai d’Arts Escèniques de Sarrià de Ter

L’Àrea de cultura de l’Ajuntament de Sarrià de Ter ha programat tres obres per la tornada del cicle de teatre familiar després de mesos sense funcions al Centre-Espai d’Arts Escèniques. Les obres es representaran amb un aforament al 50% i les mesures de seguretat estipulades pel Procicat.

Les sessions programades són “La vaca que canta” l’11 d’abril, a càrrec de la companyia Poca Cosa Teatre; “La república dels contes” el 25 d’abril, amb Jordi Font; i “De bracet” el 16 de maig, de la companyia Samfaina de colors. El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Jordi Estefanell, afegeix que els espectacles són per tota la família i hi haurà més programacions.

Per assistir a les funcions cal reservar cita prèvia, les entrades són gratuïtes i es faran totes al Centre-Espai d’Arts Escèniques a les dotze del migdia. Jordi Estefanell celebra la tornada del cicle de teatre familiar i afegeix que es programen amb totes les mesures de seguretat estipulades.

Es poden reservar les entrades a través del correu electrònic This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., i el cicle compta amb el suport de la Diputació de Girona i el Consell Comarcal del Gironès.

 

Imatge: Àrea de Cultura