La Biblioteca Emília Xargay presenta l’onzena edició del concurs de punt de llibre

La Biblioteca Emília Xargay organitza la seva onzena edició del concurs de punt de llibre al voltant de la diada de Sant Jordi del pròxim 23 d’abril. La temàtica escollida aquest any és “La petjada dels romans a Sarrià de Ter”, i els participants tenen fins dia 13 d’abril per presentar les seves obres.

Hi poden participar tots els nens i nenes d’entre 4 i 12 anys, i el concurs està dividit en diferents categories. La directora de la Biblioteca Emília Xargay, Anna Sala, explica també que els punts s’han de presentar amb el nom, cognoms, edat, curs i telèfon al darrere. 

La mida del punt de llibre ha de ser de 20x5cm, i els guanyadors s’anunciaran durant la tarda del 22 d’abril, en directe per Ràdio Sarrià en un programa especial. Anna Sala afegeix que el jurat estarà format per membres de la Biblioteca i de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sarrià de Ter.

Els guanyadors tindran com a premi un lot de llibres i una edició del seu punt de llibre, i els participants poden recollir la plantilla a la Biblioteca a partir d’aquesta setmana. 

 

Imatge: Biblioteca Emília Xargay