Roger Torrent publica Pegasus, el seu primer llibre, per explicar l’espionatge que va patir per part de l’Estat

L’exalcalde de Sarrià de Ter i expresident del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, presenta la seva primera novel·la, basada en fets reals. Torrent narra de primera mà el capítol d’espionatge que va viure per part de l’Estat a través d’un programa en el seu telèfon mòbil.

L’autor sarrianenc explica els fets que li van passant a partir de rebre un correu electrònic el passat 6 de juliol, en el qual un periodista alerta sobre el ciberespionatge que pateix. Roger Torrent creu que és un episodi que mereix ser explicat i denunciat, i ha escollit el format de la novel·la per fer-ho.

Torrent ha escrit el llibre entre Sarrià de Ter i Barcelona, entre els molts trajectes en cotxe que ha hagut de fer durant aquests mesos. L’autor de “Pegasus” afegeix que amb la publicació del llibre vol marcar les línies vermelles que s’han traspassat amb el capítol d’espionatge que ha patit.

El títol del llibre és el nom del programa utilitzat per espiar el mòbil de l’expresident del Parlament, “Pegasus”, programa al qual només tenen accés governs. La novel·la està disponible en format digital i en paper, a través de l’editorial “Ara llibres”.

 

Imatge: Ara llibres