Tornen les Nits del Coro avui dijous amb l’espectacle “Impro con Limón”

“Impro con Limón” és la companyia encarregada de tornar als espectacles de les Nits del Coro just després de Setmana Santa, amb una obra d’improvisació amb uns tocs d’humor i fins i tot de bogeria. La funció, que porta el mateix nom de la companyia, es defineix com a “àcid, atrevit i refrescant”.

Els protagonistes de l’espectacle demanen el suport i l’ajuda del públic assistent per poder desenvolupar la seva funció d’improvisació. El responsable de la companyia “Impro con Limón”, Jonai Ramírez, detalla en què consistirà l’obra d’aquesta nit i destaca que el públic guionitzarà la funció.

“Impro con Limón” s’agafa a la improvisació com un gènere teatral complex però alhora àgil i refrescant. Jonai Ramírez explica com va sorgir el nom de la companyia i que s’envolten a l’estereotip del color groc de la llimona com un color de mala sort en el teatre.

La gent s’haurà d’inscriure prèviament per poder comptar amb una entrada al cafè teatre del Coro d’aquesta nit, amb el preu habitual de 4€ i amb l’horari de partida a dos quarts de nou.

 

Imatge: Cultura Sarrià de Ter