Sarriart acomiada el curs amb un doble concert al Teatre del Centre

Sarriart, l’escola de música de Sarrià de Ter, va tancar la setmana passada el curs 2021/22 amb dos concerts celebrats al Teatre del Centre Parroquial del poble. El centre educatiu acomiada així un curs marcat per la millora de les condicions de la pandèmia de Covid, acabant-ho amb gairebé total normalitat.

L’escola ha ofert formació musical a un centenar d’alumnes, dividits en diferents franges d’edat des dels més petits fins a un grup d’adults. El professor i membre de l’equip directiu de Sarriart, Pau Cullell, explica que estan molt contents per com ha anat el curs i afegeix que han format vuit grups de llenguatge musical.

Els dos concerts, celebrats dijous 16 i divendres 17, van anar a càrrec dels grups de combo de l’escola. Pau Cullell valora de manera molt positiva les dues actuacions de la setmana passada i creu que els alumnes participants “deixaran petjada a Sarriart”.

El centre incorpora dues novetats importants de cares al curs vinent, com són la participació de tots els alumnes a la coral engegada aquest any i la creació de l’AFA del centre. Ho explica Pau Cullell.

Les inscripcions per al curs vinent ja estan obertes i es poden dur a terme a través del web de l’escola, www.sarriart.com

 

Imatge: Narcís Fajula