Sant Julià de Ramis estrena una nova pàgina web per a l’Àrea de Cultura del poble

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Julià de Ramis i Medinyà ha fet pública la seva nova pàgina web, destinada a la difusió de la programació i oferta cultural del poble. La intenció és fer visible l’organització d’activitats de caire cultural arreu del municipi a través d’aquest nou portal, guanyant presència també a les xarxes socials.

El consistori va incorporar fa uns mesos una nova persona a l’Àrea de Cultura i ara fan “un pas més” amb la creació del web www.cultura.santjuliaderamis.cat. El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sant Julià de Ramis, Pere Pujolràs, creu que aquest salt és necessari per fer visibles les activitats del municipi en el món digital.

El portal està obert a la ciutadania en un format “visual, intuïtiva i amena” i permet consultar el calendari d’activitats que es duen a terme en el poble. Pere Pujolràs explica que, a banda de la programació, també hi haurà informació sobre els diferents espais on es duen a terme les activitats.

L’Ajuntament també ha introduït un formulari perquè la gent pugui traslladar els seus dubtes i consultes al voltant de l’oferta cultural. Pere Pujolràs afegeix que també hi haurà una funció per a poder comprar entrades per als esdeveniments culturals de manera online.

El web ha estat elaborada per dues empreses privades, amb experiència treballant amb administracions locals i comarcals, a través d’un conveni amb l’Ajuntament de Sant Julià de Ramis i Medinyà.

 

Imatge: Ajuntament de Sant Julià de Ramis