Adrià Puntí amb el seu nou àlbum és un dels plats forts de la nova temporada de la Mirona de Salt

Previous Next

La Mirona oferirà una programació variada i per a tots els públics ha programat bandes llegendàries de l’ska i el reggae com Toots and The Maytals i The Skatalites en el 5è aniversari de l’Alternativa amb Drop Collective, Dr. Ring Ding, Les 100 Grammes de Tètes, The Penguins.  Sopa de Cabra actuarà dins La Nit dels Sopa (Temporada Alta) celebrant els 30 anys de la primera maqueta.

En els primers grups confirmats per la nova temporada hi ha grups emergents del punk català com ara Panellet; bandes tribut a Muse i Coldplay i Sangtraït (Noctämbuls);  grups metal com Worth, format íntegrament per dones, Shouting Last i Hopgun; els mallorquins Anegats i Suasi i els Electrodomèstics;  el grup de rock instrumental Toundra. Els històrics Banda Bassotti i grups com Tremenda Jauria, La Banda de l’Agonia, Nil Moliner, Ezetaerre, Blas Cantó, Rapsusklei, Carlos Sadness, La Desbandada, Distrito Rojo, Germà Negre, Orquestra Maribel, Ebri Knight, Huntza i els ja clàssics Orquestra Di-Versiones i el grup estrella pels més menuts Pot Petit.

Aquesta temporada es posarà en marxa el nou projecte Xics’N’Roll, impulsat per les Cases de la Música, un programa de concerts de grups tribut que adapten les seves presentacions al format familiar, que permetran conèixer als més petits de la casa les formacions més importants de la història del rock.  

D'altra banda avui a les 12 de la nit a la Mirona el músic de Flaçà, David Ferrer intentarà assolir el rècord Guinness d’hores tocant la bateria tal com explica el director de La Mirona, Quim Marcé que ha fet també un repàs del més destacat de la nova programació de la 17a temporada "una mica per a tots els gustos i totes les edats".

Pel que fa a l'intent d'assolir el rècord Ginness actualment el record és de 133 d’hores. Ferrer ja va intentar aquest repte l’octubre del 2013 arribant a les 84 hores. Aquesta és una acció que demana l’alliberament dels presos polítics catalans i acabarà la nit de l’11 de setembre, diada nacional de Catalunya, quan s’hauria superat el rècord actual situant-lo en 144 hores. Durant aquests sis dies la sala romandrà oberta i es convida a tothom qui vulgui a acompanyar al recordman en el seu objectiu. Durant tot aquest temps també es podrà veure l’acció a través del Facebook Live de La Mirona.