El Circ Charlie Rivel s'instal·larà a Girona per les Fires de Sant Narcís

Previous Next

Genís Mataboch director del circ ha explicat que l'espectacle de dues hores de durada, oferirà 12 atraccions internacionals presentades per 22 artistes de nou països del 31 d'octubre al 4 de novembre. Es tracta de números entre els quals hi ha una selecció dels números que han guanyat les darreres edicions dels principals festivals internacionals de circ d'arreu del món, els celebrats a París, Moscou, Odessa (Ucraïna), Zhuhai (Xina) o Latina (Itàlia). A més, estan protagonitzats per artistes amb renom arreu d'Europa com ara Bouglione (França), Knie (Suïssa), Krone o Roncalli (Alemanya).

El director del circ i president de Circus Arts ha subratllat que per primera vegada en 40 anys la ciutat de Girona acollirà un espectacle de circ amb l'acompanyament musical en directe d'una orquestra, el Circ Charlie Rivel comptarà amb l'acompanyament musical en directe de l'orquestra 'Paris Circus' conjunt francès de vuit músics sota la batuta de Pierre Pichaud. Aquesta orquestra és la del prestigiós Cirque d'Hiver Bouglione de París.

Matabosch ha recordat que la carpa de la Cúpula de les Arts és molt singular, no compta amb cap màstil a l'interior que impedeixi la visió de cap espectador, amb una grada inclinada i que tots els seients acotxats, com en un teatre, pel que "permet tenir una visibilitat excepcional i molt confort, el mateix que es pot trobar en un teatre".

Les entrades per a les 12 representacions ja s'han posat a la venda i els preus van dels 7 als 32 euros en funció de la zona que s'esculli i es poden comprar a través del web www.CircRivel.com o a taquilles "Totentrades" situada a la plaça d'Europa de Girona i oberta de dimarts a dissabte d'11 del matí a 9 del vespre.  

El Circ Charlie Rivel es va formar l'any 2015, després que els seus promotors engeguessin el Festival Internacional de Circ a la ciutat de Figueres el 2012. L'objectiu d'aquest circ és convertir-se en un referent català dins d'aquest sector però amb la participació d'artistes internacionals i per això es va escollir el nom del pallasso català amb més renom arreu del món: Charlie Rivel.