El 5 d'octubre finalitza el termini per inscriure's a la 2a edició del Young Talent per a joves talents del Gironès

Els objectius del Young talent es fonamenten en tres pilars: Contactar amb joves creadors i creadores de la comarca del Gironès; crear un projecte comú per a promocionar joves, cultura i Gironès; i afavorir la incorporació a les actuacions de persones en especial vulnerabilitat social i/o educativa. El termini per inscriure’s finalitza el 5 d’octubre i cal omplir una inscripció a la web del Consell Comarcal del Gironès  http://www.girones.cat/p/youngtalent.html

En les fases i concurs es tracta de fer una actuació en directe demostrant el talent davant d'un jurat expert en el món artístic. En el cas de les arts plàstiques o l'escriptura es podrà fer una petita exposició que el jurat valorarà allà mateix (en el cas que no es vulgui fer una "performance" en directe). 

La final del Young Talent Gironès se celebrarà el dissabte 20 d'octubre, al teatre El Casino de Llagostera, a partir de les 17 h. Aquell dia, els joves del Gironès podran demostrar el seu talent davant d'un jurat expert en el món artístic.

 

 

 

Segons Jaume Busquets, president del Consell Comarcal del Gironès, "es tracta d'un projecte integrador i participatiu". "A la 1a edició es va demostrar que hi ha molt de potencial i talent jove en els municipis del Gironès, en aquesta edició volem augmentar el nombre de participants i donar veu a tots aquests joves" ha afirmat Busquets.