Els Ajuntaments de Girona, Salt i Sarrià de Ter aposten per l’absorció del servei d'aigua d’AGISSA per part de l’empresa pública TRARGISSA

Ahir es va celebrar la roda de premsa per a la nova proposta de gestió d’aigua potable a Girona, Salt i Sarrià de Ter. Hi van assistir el regidor de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Girona, Martí Terés; el tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Salt, Àlex Barceló; i l’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula.

En la roda de premsa van explicar l’absorció de l’actual empresa d’abastiment i distribució d’aigua potable, AGISSA, per part de l’empresa TRARGISSA, formada pels tres Ajuntaments. La totalitat de la plantilla actual d’AGISSA seguirà treballant per TRARGISSA i, fins i tot, es preveu incorporar nous treballadors. El regidor de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Girona, Martí Terés, explica que aquesta ampliació de plantilla es deu, en part, al nou servei de sanejament de Salt i Sarrià.

Fins el moment, era una empresa externa l’encarregada de dur a terme el sanejament a Salt i Sarrià de Ter. L’alcalde de Sarrià, Narcís Fajula, explica el funcionament actual i la previsió de futur.

Els Ajuntaments de Salt i Sarrià hauran de passar pels seus plens municipals aquesta proposta de canvi de model de gestió i, una vegada aprovada pels tres Ajuntaments, s’espera que es materialitzi abans de finals d’any. Aquest canvi de model no significarà un augment de la tarifa pels usuaris del servei d’aigua potable.