Detingut un home a Sarrià de Ter per una plantació il·legal de marihuana

El passat diumenge 11 d’octubre, els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Sarrià van detenir un veí del municipi, de 64 anys, després de descobrir 818 plantes indoor de marihuana a casa seva, que equivalen a més de 25 kg de droga. Se’l va detenir com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i de defraudació de fluid elèctric.

Al voltant de les 7 de la tarda de diumenge, el cos policial va entrar al domicili del detingut després de veure les portes del jardí posterior obertes. Volien comprovar que no es tractés d’un robatori, quan van trobar la plantació amb valor, segons estimacions de l’Oficina Central Nacional d’Estupefaents dels Ministeri d’Interior, de 45.500 euros.

Quan l’individu va tornar a casa, va admetre que la plantació era seva. El dia després, els Mossos van escorcollar l’habitatge i van trobar el total de plantes, dividides en vuit habitacions preparades pel cultiu de marihuana. A més, es van localitzar 85 làmpades, 83 transformadors, 33 ventiladors i 4 aparells d’aire condicionat, i també hi havia 2 dipòsits d’aigua i tubs de ventilació.

Els Mossos també acusen el detingut de defraudació del fluid elèctric, ja que van trobar el comptador de la llum manipulat. El detingut serà citat a declarar en els pròxims dies.

 

Imatge: Mossos d'Esquadra