L’Institut de Sarrià de Ter estrena avui el programa “L’Institut a la ràdio”, a Ràdio Sarrià

Els nou alumnes de 2n d’ESO que estan cursant l’assignatura optativa de Periodisme presenten avui la seva estrena a la ràdio. Es tracta d’un projecte de l’Institut juntament amb Ràdio Sarrià, un magazín sobre l’actualitat educativa a Sarrià de Ter. D’aquesta manera, es pretén introduir els més joves als mitjans de comunicació i a la narració periodística.

Els alumnes treballen prèviament a classe i preparen el guió del programa per, finalment, anar als estudis de Ràdio Sarrià i gravar les seccions corresponents. El professor de l’assignatura, David Guixeras, valora molt positivament aquesta experiència, i espera que el programa serveixi perquè els seus alumnes entenguin què és la ràdio a través de la pràctica. 

A més, des de l’assignatura també col·laboren amb la revista del centre educatiu. 

El programa tindrà una nova edició cada quinze dies, però s’emetrà cada dimarts a les 7 de la tarda, i es repetirà els dimecres després de l’informatiu del migdia i a les 20.20h de la tarda. Serà un magazín amb varietat de seccions però amb un contingut monogràfic a cada edició, tot conduït pels nou alumnes de l’assignatura.