Els veïns de La Rasa de Sarrià de Ter es queixen sobre la “deixadesa” del barri per part de l’Ajuntament

La comunitat de veïns i veïnes del barri de La Rasa de Sarrià de Ter denuncien la inactivitat de l’Ajuntament al seus carrers. Durant les últimes setmanes s’han trobat acumulacions de mobiliari a les voreres, celebració de botellades i escombraries tirades pel pàrquing públic, no tenen contenidors de vidre des de fa mesos, entre altres coses. Demanen al consistori més implicació en el barri per tenir-lo més net i també evitar episodis d’incivisme.

Segons els veïns del barri, la situació és insostenible ja des de fa anys. Durant els últims mesos, però, i especialment aquesta setmana, han viscut episodis del que ells consideren “deixadesa” de l’Ajuntament de Sarrià. Jonathan Hernández, veí de La Rasa, explica que aquests últims dies s’han trobat acumulacions de material a les voreres.

Aquest episodi, però, no és un fet aïllat. Des del barri es queixen que porten 4 mesos sense contenidors de vidre, després que es vagin cremar. Jonathan Hernández es mostra sorprès per la situació i demana explicacions a l’Ajuntament.

A més, els veïns també denuncien moltes actituds d’incivisme per part d’alguns habitants del barri. Botellades al pàrquing públic, escombraries tirades pel terra, vidres trencats que provoquen punxades de rodes de cotxe són alguns dels exemples explicats per Jonathan Hernández, que demana més mà dura al consistori per evitar aquests comportaments.

Des de l’Ajuntament admeten que no es posen nous contenidors perquè no en queden en estoc, de la mateixa manera que els cremats el passat 28 de setembre. Així i tot, s’han compromès a reposar els contenidors de vidre al barri de La Rasa abans del 31 d’octubre.

 

Imatge: Jonathan Hernández