Jubilus anul·la les activitats presencials i les reprograma de manera telemàtica

L’entitat d’activitats per a la gent gran de Sarrià de Ter ha vist frenats els seus serveis presencials després de les últimes restriccions per evitar contagis de Covid-19. Han decidit seguir amb la programació prevista però de manera telemàtica, perquè les persones majors del municipi no quedin sense els seus serveis.

Jubilus ha optat per oferir una via alternativa concreta depenent de l’activitat en qüestió. Algunes activitats es faran a través de vídeoconferències, d’altres mitjançant aquesta emissora, i l’única que seguirà fent-se de manera presencial serà la gimnàstica de manteniment, a l’aire lliure. La coordinadora de l’Oficina de Gent gran a Sarrià de Ter, Sílvia Puig, explica que des de Jubilus estaven preparats per si es suspenia l’activitat presencial.

A partir del desconfinament, des de l’Oficina de Gent gran es va treballar perquè les activitats presencials es poguessin seguir de manera telemàtica en cas d’haver-hi una altra aturada. Sílvia Puig diu que els usuaris es mostren satisfets per la gestió de Jubilus, però lamenten que no es pugui fer de manera presencial.

Els serveis Respir i d’Atenció Psicològica també es segueixen oferint de manera presencial, extremant les mesures de seguretat.

 

Imatge: Jubilus