Col·locat el contenidor de vidre que faltava al barri de La Rasa, tot i que encara no es disposen de contenidors en estoc a Sarrià de Ter

L’Ajuntament de Sarrià de Ter ha col·locat el contenidor per reciclar vidre a una de les illes del barri de La Rasa. Alguns veïns i veïnes del barri s’han queixat durant les últimes setmanes per la falta d’un contenidor verd, que s’allarga des del mes de juny. Així i tot, encara falten contenidors a Sarrià de Ter, ja que l’empresa que els subministra no en té en estoc.

Aquest contenidor, però, no és nou. El consistori ha resituat el contenidor d’una altra illa del municipi que gairebé no s’utilitzava. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, explica que l’han recol·locat al barri de La Rasa perquè era més necessari.

Des de l’Ajuntament no es vol fer una compra innecessària de contenidors, ja que de cares a l’estiu del 2021 es vol dur a terme el procés de recollida de residus porta a porta que s’ha anat ajornant per la pandèmia. Són declaracions de Narcís Fajula.

Altres veïns del municipi han notificat també a l’Ajuntament que a Les Lloses hi falta un contenidor verd, així com un altre de gris al barri de La Rasa.

 

Imatge: Narcís Fajula