La Policia Municipal de Sarrià de Ter admet que els sarrianencs estan respectant de manera exemplar les mesures de prevenció de Covid-19

El cos policial del municipi du a terme controls estàtics ja des de fa setmanes per revisar el compliment de les mesures decretades pel PROCICAT. Es centren sobretot en les mesures del toc de queda i el confinament municipal del cap de setmana, sempre seguint les instruccions de la Direcció General de la Policia i la Subdirecció General de les Policies Locals.

Des de la Policia Municipal admeten que han hagut de presentar diverses denúncies per incompliment del confinament de cap de setmana, però la majoria d’aquestes s’han produït fora de Sarrià de Ter. Així ho afirma el sergent de la Policia Municipal de Sarrià, Toni Carrera.

El cos policial vol destacar també el paper que duen a terme en l’àmbit informatiu durant aquestes setmanes. S’ofereixen a explicar les mesures i resoldre qualsevol dubte al voltant de les restriccions de moviment decretades pel PROCICAT. Són declaracions de Toni Carrera.

Durant aquestes setmanes s’ha ampliat el servei de policia fins la 1 de la matinada per controlar que la població de Sarrià de Ter respecti el toc de queda.

 

Imatge: Ajuntament de Sarrià de Ter