Encesa de llums de Nadal a Sarrià de Ter aquest dimecres 9 de desembre

L’Ajuntament de Sarrià aposta aquest any com a novetat un acte d’encesa de llums, que anirà acompanyat d’una xocolatada Take Away i la cantada de nadales a càrrec dels Cantaires de Sarrià de Ter. Serà aquest dimecres a partir de les 6 de la tarda a la plaça Emília Xargay.

Des del consistori van anunciar també una festa de rebuda al tió de Nadal i els Reis Mags d’Orient, sempre d’una manera limitada i respectant les mesures de prevenció de Covid-19. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, explica al programa “L’Alcalde respon”, de Ràdio Sarrià, l’acte previst per aquest dimecres 9 de desembre.

Narcís Fajula també va anunciar en aquesta mateixa entrevista la intenció de l’equip de govern d’augmentar el servei de policia al municipi. Fajula reconeix que és una petició de la població de Sarrià de Ter i intentarà dur-ho a terme en un futur.

Alguns sector de la població de Sarrià de Ter van demanar més vigilància policial al barri de La Rasa després d’aparèixer cremat un altre contenidor aquest passat divendres.