Sarrià de Ter s’inclou dins el pla de mobilitat que redactarà l’Ajuntament de Girona

L’Ajuntament de Girona va aprovar en el passat ple municipal la proposta de redacció del nou pla de mobilitat de l’àrea urbana, que inclou 11 municipis. Sarrià de Ter és un d’aquests municipis, i es veurà afectat per la redacció del nou pla de mobilitat, que pretén millorar la connexió de les diferents localitats.

El projecte es durà a terme amb els diferents municipis i, també, amb el Consorci del transport públic de l'Àrea de Girona, Autoritat Territorial de Mobilitat i la Diputació de Girona. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, explica la decisió de l’Ajuntament de Girona i celebra l’aprovació del nou pla.

El paper dels municipis inclosos en el pla de mobilitat serà proporcionar la informació necessària sobre la seva situació, per tal de millorar les prestacions i facilitar l’accessibilitat, fomentant també el transport sostenible. Narcís Fajula explica el pes que tindrà Sarrià de Ter en aquest projecte.

L’Ajuntament de Girona va aprovar el passat pla de mobilitat el 2014, i aquesta serà la primera edició que comptarà amb els municipis de l’àrea urbana, fins aquest any el document era exclusiu per la ciutat.

 

Imatge: Ajuntament de Girona