L’Ajuntament de Sarrià de Ter posarà en marxa una brigada per fomentar l’ocupació juvenil del municipi

El consistori sarrianenc està treballant en una brigada perquè els joves del poble puguin aconseguir un lloc de treball d’una manera més accessible. La comunitat jove ha estat un dels sectors de la població més afectats per la pandèmia arreu del país, ja que han vist incrementat l’atur i les possibilitats d’ocupació.

Per això, l’Ajuntament posarà en marxa aquest projecte per fomentar l’ocupació en la població jove de Sarrià de Ter, tot i que encara no es coneixen les dates per posar-ho en funcionament. La regidora de Joventut de l’Ajuntament de Sarrià, Raquel Sala, explica el projecte al programa Àmbit municipal, de Ràdio Sarrià.

Des de l’Àrea de Joventut de Sarrià anunciaran una sessió d’orientació a l’espai Jove perquè tot aquest jovent interessat en la brigada pugui conèixer els detalls i el funcionament. Raquel Sala dona més detalls sobre l’orientació laboral, tot i que no s’ha concertat cap data encara.

Aquesta brigada s’ha vist afectada per les diferents onades de la pandèmia, i des de l’Ajuntament estan pendents de veure quan es podrà reactivar i posar-se en funcionament.