Sarrià de Ter tanca un any convuls amb el temporal Glòria, la pandèmia de la Covid-19 i els incendis del mes de juliol com a fets destacats

Sarrià, com tots els municipis del país, ha viscut un 2020 complicat, en el qual s’han hagut d’aparcar molts projectes per la pandèmia. A més, però, Sarrià es va veure afectat pel temporal Glòria a principis d’any i altres incidents importants pel poble, com els incendis a una fàbrica durant el mes de juliol.

Altres problemàtiques, com la gestió d’olors amb la fàbrica d’Hinojosa, s’ha anat solventant fins a instal·lar uns nous filtres que milloren els episodis d’olors. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, admet que el 2020 ha estat un any difícil pel municipi, amb la pandèmia condicionant totes les actuacions.

Així i tot, la crisi econòmica no ha afectat de la mateixa manera que altres pobles veïns amb més dificultats. Des de l’Ajuntament esperen que el 2021 serveixi per reactivar aquestes iniciatives previstes pel 2020 però anul·lades per la crisi sanitària. Narcís Fajula reconeix que hi ha diversos reptes a assolir durant el 2021.

Fajula també vol reconèixer el paper dels serveis públics durant aquest any, ja siguin de Sarrià de Ter o d’arreu del territori.

Per acabar, l’alcalde de Sarrià desitja a tots els veïns i veïnes del municipi un bon any 2021, el qual espera que sigui molt millor que aquest 2020.

 

Imatge: Isaac Benito