La Policia Municipal de Sarrià de Ter fa un balanç “extraordinari” de les festes de Nadal al municipi

La Policia Local de Sarrià ha repassat aquestes passades setmanes de Nadal en matèria de seguretat al poble, unes festes atípiques respecte altres anys però amb menys restriccions del que es preveia en un principi. De fet, les mesures s’han endurit a partir del passat dijous 7 de gener, hores després del dia de Reis.

Pel que fa a mobilitat, ha existit un augment important a Sarrià, així com a la resta de municipis del país. Des de la Policia Municipal veuen lògic aquest creixement, però asseguren que el comportament general de la població de Sarrià de Ter ha estat “extraordinari” i el balanç és molt positiu.

El sotsinspector de la Policia Municipal de Sarrià de Ter, Toni Carrera, es mostra satisfet per com han anat les festes de Nadal en l’àmbit de seguretat.

Per altra banda, segueixen les investigacions al voltant de les pintades feixistes aparegudes a l’escola Montserrat, de Sarrià de Ter, el passat dia 1 de gener. Des del cos policial desitgen també que aquest 2021 serveixi per tornar a la normalitat, i aprofita per felicitar els sarrianencs i sarrianenques per la seva actitud durant aquestes setmanes de Nadal i també durant els mesos de pandèmia.