Sant Julià de Ramis celebra un simulacre de votació al col·legi electoral de cares a les eleccions al Parlament

L’Ajuntament de Sant Julià de Ramis va organitzar ahir un simulacre de votació per assajar els protocols sanitaris vigents durant les eleccions del 14F. Hi van assistir tots els membres de la mesa electoral citats pel pròxim diumenge, al Centre Cívic del municipi, habilitat per primer cop per unes eleccions.

El col·legi electoral habitual a Sant Julià de Ramis és el Pavelló Municipal, però aquest any s’ha decidit traslladar-lo al Centre Cívic per augmentar la seguretat i la distància i reduïr el risc de contagi. L’alcalde de Sant Julià de Ramis, Marc Puigtió, explica el simulacre celebrat ahir i el tracte amb els membres de la mesa.

Des de l’Ajuntament també anunciaran durant el dia de les eleccions l’estat de la cua del col·legi electoral per evitar així aglomeracions de gent. Marc Puigtió afegeix la compra d’unes pantalles de protecció que es col·locaran davant el president de la mesa, i dona més detalls sobre els avisos relatius a la cua.

L’alcalde de Sant Julià ha programat dilluns dia 8 una reunió a través de les xarxes socials amb tots els veïns i veïnes que hi vulguin assistir per resoldre dubtes sobre el procés electoral del proper diumenge 14.

 

Imatge: Marc Puigtió