L’Ajuntament de Sarrià de Ter realitza testos d’antígens al personal dels col·legis electorals dies abans i després de les eleccions

Les eleccions d’aquest diumenge 14 de febrer arriben amb uns protocols de seguretat estrictes per part dels Ajuntaments, per evitar al màxim el risc de contagi als col·legis electorals. A Sarrià de Ter, s’han modificat els espais de les tres seus electorals habituals, amb un circuit especial, responsables sanitaris i personal encarregat de controlar el funcionament del protocol durant les votacions.

De fet, el consistori ja va publicar els plànols dels tres col·legis electorals, amb la nova ubicació de les meses i altres mesures de seguretat. La regidora de Salut de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Desi Arasa, explica les franges horàries recomanades pels votants en aquestes eleccions tan atípiques.

L’Ajuntament també ha decidit realitzar testos d’antígens als membres de les meses i als treballadors de les seus electorals abans i després de les eleccions. Ho explica Desi Arasa.

Els col·legis electorals estaran equipats amb el material necessari per garantir la seguretat dels membres de les meses i els votants, i també per la protecció durant la franja de votació dels contagiats i contactes. Desi Arasa afegeix que aquests hauran de tenir un justificant per trencar el confinament domiciliari.

Es netejarà i desinfectarà cada seu electoral de manera regular durant la jornada, i el responsable sanitari s’encarregarà també de controlar que, al final del dia, el material estigui desinfectat i els membres puguin marxar a casa.

 

Imatge: Generalitat de Catalunya