Les noves mesures de prevenció de Covid-19 van entrar en vigor ahir dilluns, amb tornada de les activitats extraescolars

El Procicat va anunciar a finals de la setmana passada l’ampliació de les restriccions vigents fins el pròxim dilluns 28 de febrer. Aquest allargament de les mesures té, com a aspecte més destacat, la represa de les activitats extraescolars, de lleure i esportives, d’infantil i primària. Els alumnes de secundària podran tornar a practicar esport escolar sempre dins el seu grup d’activitat lectiva.

Les activitats extraescolars d’infantil i primària es poden organitzar amb grups de màxim 6 alumnes per aula o en grups de convivència estable. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, considera positiva aquesta modificació de les mesures i creu que serviran perquè els infants puguin socialitzar.

Les restriccions generals, fins el pròxim dilluns, queden igual. No es poden reunir més de sis persones de dos grups bombolla diferents, continua el confinament comarcal, i l’obertura de bars, restaurants i comerços segueix amb les mateixes limitacions horàries. Narcís Fajula espera que a partir de dilluns hi hagi una flexibilització de les mesures.

S’espera que a finals d’aquesta setmana el Govern anunciï les noves mesures pels pròxims dies.

 

Imatge: Generalitat de Catalunya