Sarrià de Ter no registra grans problemes a nivell social després d’un any de pandèmia

El Govern espanyol va decretar l’estat d’alarma i el confinament domiciliari el dissabte 14 de març del 2020. Ara, un any després de l’arribada de la pandèmia de Covid-19 al país, la situació econòmica, sanitària i social és complicada a molts punts del territori, i la majoria de sectors de la població han patit una forta crisi.

L’Ajuntament de Sarrià de Ter ja fa mesos que reconeix que el municipi no ha notat tan la crisi com altres pobles del seu entorn. De fet, l’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, explicava al programa “L’Alcalde respon” de Ràdio Sarrià, que no s’han registrat problemes greus a nivell social al municipi.

Des del consistori volen seguir agraïnt el paper dels sanitaris, agents cívics, policia local i personal que segueix a primera línia davant el virus. Narcís Fajula destaca la funció dels treballadors des del primer dia de pandèmia, fa tot just un any, i fins avui.

L’Ajuntament de Sarrià de Ter també valora de manera molt positiva l’actitud de la població durant tots aquests mesos de pandèmia, respectant les mesures de prevenció i ajudant a combatre el coronavirus.

 

Imatge: Ajuntament de Sarrià de Ter