La Policia Local de Sarrià de Ter no preveu un desplegament especial per Setmana Santa al no tractar-se d’un municipi turístic

La Setmana Santa 2021 destaca per les restriccions de mobilitat dictaminades pel Govern Espanyol, que prohibeix viatjar entre comunitats autònomes a excepció de Balears i Canàries. Aquestes mesures provocaran que la gent es desplaci més entre les seves comunitats a zones turístiques, però no es preveu que sigui el cas de Sarrià de Ter.

La Policia Local del municipi no incorporarà cap mesura especial al desplegament actual, ja que Sarrià no es considera un municipi turístic. El cos policial de Sarrià no pressuposa un gran nombre de desplaçaments durant els dies festius al municipi, més enllà de les possibles visites a familiars. El sotsinspector de la Policia Local de Sarrià de Ter, Toni Carrera, ho explica.

La previsió inicial de la policia és seguir amb les mesures actuals per controlar les restriccions vigents. Toni Carrera convida també a la població a complir les restriccions que marquen les autoritats.

L’Ajuntament de Sarrià de Ter, per altra banda, ja va anunciar que no ha programat actes durant aquests dies festius de Setmana Santa.