Els Mossos i la Policia Municipal de Girona realitzen un nou operatiu al barri de la Font de la Pólvora i detecten 21 pisos que punxaven la llum i arresten un home que tenia un requeriment judicial

Previous Next

Els fets s’emmarquen dins dels dispositius que els efectius policials i els tècnics de la companyia elèctrica realitzen periòdicament per tal de detectar defraudacions de fluid elèctric i altres il·lícits. En aquesta ocasió es van fer inspeccions als carrers Castanyer i Acàcia i s’han trobat 21 defraudacions de fluid elèctric. A més s’ha identificat a 7 persones i s’ha aixecat dues actes per falta de respecte als agents. D'altra banda els agents també van aixecar dues actes per tinença de gossos perillosos ja que no portaven ni morrió ni tenien cap mena de documentació. 

En el marc del dispositiu també es va detenir un home de 31 anys, al qual li constava una ordre de recerca i detenció emesa per un jutjat penal de Girona. Els dispositius es continuaran realitzant periòdicament per tal de garantir el normal funcionament de la xarxa elèctrica i la seguretat de les persones veïnes del barri.