El músic David Ferrer vol entrar al Guinness tocant la bateria a favor de la llibertat dels presos polítics catalans

Aquesta és una acció que demana l’alliberament dels presos polítics catalans i acabarà la nit de l’11 de setembre, diada nacional de Catalunya, quan s’hauria superat el rècord actual situant-lo en 144 hores.  

David Ferrer de 47 anys i veí de Flaçà va participar dilluns passat a la concentració a la plaça del Vi de Girona on va donar a conèixer la seva iniciativa. Per Ferrer a més de suposar una qüestió de realització i superació personal s'ho proposa per donar més rellevància a la bateria i alhora reivindicar i exigir la posada en llibertat dels   presos polítics catalans i el retorn dels que s'han vist forçats. 

Ferrer s'ha preparat per aconseguir la seva fita. Els aliments els hi aniran proporcionant mentre està tocant, serà una dieta específica, composta per batuts, sucs, barretes energètiques i suplements vitamínics. Pel que fa a la son, descansarà vint minuts cada quatre hores i cada cop mirarà de dormir quinze minuts. Ferrer estarà assistit per ima infermera, un quiropràctic, un psicòleg i un dietista, 

Durant aquests sis dies la sala la Mirona romandrà oberta i convida a tothom qui vulgui a acompanyar al recordman en el seu objectiu. Durant tot aquest temps també es podrà veure l’acció a través del Facebook Live de La Mirona.