L’esport sarrianenc avança cap a la nova temporada amb seguretat i millores

És el cas de la Unió Esportiva Sarrià, i el Club de futbol de la Rasa, a través de les xarxes, els respectius clubs del poble van explicant de les diverses mesures de seguretat i avenços a la nova temporada.

Un nou inici de lliga on els dos entrenadors en aquest cas tant d’handbol com de futbol, asseguren que caldrà veure l’evolució de la pandèmia. Per la seva banda, des de la UES, s’hi han començat els entrenaments amb totes les mesures decretades per les autoritats sanitàries amb un punt de desinfecció de mans i controls de temperatura, pel que fa a l’equip de futbol han explicat també que ja s’ha iniciat la pretemporada de l’equip juvenil, el primer equip del quarta catalana,  ja va començar la pretemporada la setmana passada.

Paral·lelament, des del consistori, ahir es va informar també de les millores realitzades al camp d’esports, concretament a la zona de vestidors. D’altres clubs del municipi com el Rítmica Sarrià de Ter, aquest estiu també s’hi han iniciat entrenaments presencials, uns preparatius sempre amb controls diaris de temperatura i divisions del tapís.