La Unió Esportiva Sarrià fa balanç de la pretemporada i es prepara per tornar a la competició aquest dissabte a la pista del Lalín

El conjunt de Salva Puig comença amb incertesa una temporada atípica, però confien en poder fer un bon paper.

L’equip s’estrenarà aquest dissabte a les 7 de la tarda a terres gallegues, contra el Balonmano Lalín. Cal recordar que aquest curs el format de la competició serà diferent, hi haurà dos grups de deu equips i, d’aquests deu, els cinc primers classificats es jugaran el títol i el possible ascens i, els cinc últims, la permanència a la Divisió d’Honor Plata.

Amb aquest nou format i amb la incertesa sobre com estan els equips després d’una pretemporada curta i atípica, els primers partits seran claus per conèixer el nivell i les aspiracions de cada conjunt. Salva Puig, entrenador de la UE Sarrià, explicava ahir al programa Sarrià en Joc de Ràdio Sarrià que espera unes jornades inicials de tanteig.

Els clubs també estan a l’espera de poder saber si hauran de seguir jugant sense públic o es podran obrir les portes dels seus pavellons. Des de la UES es plantegen permetre un aforament limitat, seguint l’exemple de l’Uni Girona a Fontajau. Salva Puig reconeix a Sarrià en Joc la importància de poder jugar amb públic, un factor determinant en molts partits.

L’equip sarrianenc començarà la temporada amb dues baixes de pes respecte els últims anys. Dos jugadors amb un paper important dins el conjunt de Salva Puig com són Pau Guitart i Arnau Rovira han marxat de Sarrià, però el gruix de l’equip continua per disputar la segona temporada de la UES a la Divisió d’Honor Plata. 

 

Imatge: UE Sarrià