El FC Sarrià guanya el seu últim partit de pretemporada i ja pensa en l’estrena oficial aquest dissabte davant el Pontenc

S’han acabat les proves pel Sarrià. Després de disputar ahir l’últim partit de pretemporada, l’equip de Gabi Parés ja té la vista posada al derbi amb el Pontenc que ocuparà la primera jornada del grup 29 de 4a catalana. El balanç dels partits de preparació és favorable als sarrianencs, ja que han guanyat un total de tres partits, n’han empatat un i n’han perdut un altre.

Ahir, el Sarrià va golejar el Club Esportiu Flaçà al seu camp, en un partit que va acabar en un resultat poc habitual de 5-7. El potencial ofensiu dels dos equips va marcar l’enfrontament, fet que demostren els dotze gols vistos ahir en el Municipal de Flaçà. Ara, després de gairebé dos mesos d’entrenaments i partits amistosos, el conjunt verd-i-blanc espera començar amb bon peu la tornada a la competició. Ho explica l’entrenador del FC Sarrià, Gabi Parés, al magazín “Sarrià en Joc”, de Ràdio Sarrià.

L’equip continua amb el mateix bloc de futbolistes de la temporada passada, ja que des del club confien en aquests jugadors per aconseguir el desitjat ascens a Tercera Catalana. Gabi Parés es mostra satisfet amb l’equip que té, i considera que podran fer un bon futbol aquesta temporada.

El partit d’aquest dissabte davant el Pontenc es disputarà a partir de les 6 de la tarda al Camp de La Rasa de Sarrià de Ter.