La Unió Esportiva Sarrià perd en la seva visita a Burgos

La UES segueix sense aconseguir la victòria aquesta temporada després de disputar tres jornades. Aquesta última va ser a la pista del San Pablo Burgos, en un partit en el qual tots els jugadors van haver de dur mascareta, per les restriccions sanitàries de Castella i Lleó. Al final, l’equip de Salva Puig va acabar perdent el segon enfrontament fora de Sarrià per 33-22.

Els blaus van entrar bé en el partit, amb un ritme alt de joc i gols que es va veure frenat per un parcial de 9-0 dels locals. L’entrenador de la Unió Esportiva Sarrià, Salva Puig, lamenta no haver pogut mantenir el ritme de joc mostrat en els primers minuts.

A partir del descans, la UES va anar a remolc en el marcador i això va condicionar molt el joc dels sarrianencs durant la segona part del partit. Així i tot, Salva Puig es mostra optimista de cara als pròxims partits i espera revertir la situació.

El pròxim compromís de la UES serà aquest dissabte 17 d’octubre a dos quarts de nou del vespre, al pavelló de Sarrià de Ter contra l’Eivissa. 

 

Imatge: UE Sarrià