La Generalitat suspèn les competicions esportives no professionals d’abast català durant els pròxims quinze dies

Així ho va anunciar la Secretaria General d’Esport i de l’Activitat Física a una reunió amb la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i amb representants de les diferents federacions del país. La proposta del PROCICAT és suspendre totes les competicions d’abast català no professionals, les competicions de nivell nacional o internacional es podran seguir disputant, i tampoc es suspenen els entrenaments.

La suspensió de les competicions durarà un mínim de quinze dies, però es podria allargar segons l’evolució de la pandèmia. El regidor d’esports de Sarrià de Ter, Josep Maria Santiago, explica que aquesta mesura es vol posar en marxa a partir d’aquest cap de setmana.

Pel que fa a les entitats esportives de Sarrià de Ter, l’únic equip del municipi que podrà seguir disputant partits serà el Divisió d’Honor Plata de la Unió Esportiva Sarrià. Ho explica Josep Maria Santiago.

Per altra banda, les competicions organitzades per l’Àrea d’esports de l’Ajuntament de Sarrià de Ter també es suspenen. Són declaracions de Josep Maria Santiago.

S’espera que en els pròxims dies es publiqui el comunicat oficial d’aquestes mesures per part de la Generalitat.