Jugadors i tècnics de la UES critiquen el fet d’haver jugat amb mascareta el passat diumenge a Burgos

El partit del passat diumenge entre el San Pablo Burgos i la Unió Esportiva Sarrià, de la Divisió d’Honor Plata, va destacar per haver de jugar amb mascareta. Més enllà de la segona derrota de la UES, l’enfrontament va estar marcat per aquesta sorprenent mesura, lligada a les restriccions sanitàries de Castella i Lleó, mesura que des del club critiquen i demanen que es revisi.

El club va conèixer la possibilitat d’haver de jugar amb mascareta just abans de l’entrenament de divendres i, per tant, es van haver d’adaptar a la situació amb rapidesa. El jugador de la Unió Esportiva Sarrià, Pere Arnau, explica que divendres van entrenar amb mascareta per acostumar-s’hi, però la sensació és molt incòmoda.

Pere Arnau afegeix que va ser impossible estar tots els minuts del partit amb mascareta, i que fins i tot van consultar als àrbitres si els podien sancionar per no portar-la.

Des del club demanen uns protocols més concrets, i que aquests no es regeixin per les restriccions de cada comunitat autònoma. L’entrenador de la Unió Esportiva Sarrià, Salva Puig, critica la mesura de la Federació.

La UES espera que a partir d’ara la competició es pugui disputar d’una manera més senzilla i sense restriccions que impedeixin als jugadors donar el 100%.

 

Imatge: Balonmano Burgos