El FC Sarrià seguirà entrenant amb normalitat durant aquests quinze dies i mostra el seu acord amb la mesura presa per la Generalitat

La suspensió de les competicions no professionals d’abast català durant aquestes dues setmanes ha afectat gairebé la totalitat d’entitats esportives de Sarrià de Ter. Només podrà seguir jugant partits el primer equip de la Unió Esportiva Sarrià, ja que està disputant una competició d’abast estatal.

Les altres entitats, com el FC Sarrià, s’hauran d’adaptar a aquest nou paquet de mesures i no podran disputar partits oficials ni organitzar-ne d’amistosos. El coordinador del FC Sarrià, Luis Aused, mostra el seu acord amb les restriccions esportives anunciades ahir per la Generalitat.

Totes les categories del club seguiran entrenant amb relativa normalitat, seguint les mesures de seguretat establertes al començament de la temporada. Ho explica Luis Aused.

Des del club esperen que no es suspengui per complet l’activitat física, ja que defensen la importància de l’esport, sobretot, en nens i nenes en edat de creixement.

 

Imatge: FC Sarrià