La Unió Esportiva Sarrià buscarà demà davant l’Eivissa la primera victòria de la temporada en el seu segon partit a casa

Demà la UES disputarà la quarta jornada de la Divisió d’Honor Plata 2020/21, i ho farà a casa davant l’Eivissa. De moment, l’equip de Salva Puig no ha aconseguit guanyar cap de les tres jornades anteriors, amb un empat i dues derrotes, i buscarà davant un equip que ha pujat aquest any estrenar el caseller de victòries.

Serà el segon partit al pavelló de Sarrià de Ter, després d’empatar en la segon jornada davant el Teucro. L’últim partit de la UES va estar marcat pel fet d’haver de jugar amb mascareta, fet que no es repetirà en el partit de demà davant l’Eivissa.

El rival de demà, la Unión Deportiva Eivissa, està situada en sexta posició amb 3 punts, després d’empatar el primer partit, guanyar el segon i perdre l’últim cap de setmana davant el Barça B. La UES, per la seva banda, va penúltima amb un punt.

Cal recordar que la UES és l’única entitat esportiva de Sarrià que podrà disputar un partit aquest cap de setmana, ja que participa en una competició d’abast estatal com és la Divisió d’Honor Plata. El partit es disputarà demà, dissabte 17 d’octubre, a partir de dos quarts de nou del vespre.

 

Imatge: Balonmano Burgos